3 νέα Βραβεία Ανώτερης Γεύσης Χρυσών Αστεριών για την Pelopac (2018)

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που το διάσημο Guild of Fine Foods (ΗΒ) απένειμε για άλλη μία φορά Βραβεία Ανώτερης Γεύσης Χρυσών Αστεριών σε αρκετά προϊόντα της Pelopac.

Γλυκοπικάντικες πιπεριές γεμιστές με φέτα: Οι κριτές επαίνεσαν το «υπέροχο κρατσάνισμα» τους και την «ικανοποιητική κρεμώδη υφή» της γέμισης τυριού.

Ντιπ με ψητή κόκκινη πιπεριά και φέτα: Εντυπωσιάστηκαν από αυτό το προϊόν, λάτρεψαν την «υπέροχα ζωντανή» εμφάνισή του, τη «φρέσκια γεύση» και την καλή «ισορροπία της φέτας και της πιπεριάς.»

Ελληνικές πράσινες ελιές στη σχάρα: Οι κριτές βρήκαν αυτό το ολοκαίνουργιο προϊόν «έξυπνο... νέο και ενδιαφέρον». Λάτρεψαν «το κρατσάνισμα και κατόπιν την κρεμώδη υφή» των ελιών και τη «καπνιστή διάσταση των σύνθετων γεύσεων».

Τα Βραβεία Ανώτερης Γεύσης είναι ένας διεθνής διαγωνισμός για σπεσιαλιτέ και εκλεκτά φαγητά και ποτά, ο οποίος διοργανώνεται από το διάσημο Guild of Fine Foods στο Ηνωμένο Βασίλειο και το λογότυπο GTA αναγνωρίζεται ευρέως ως σύμβολο εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης. 

Είμαστε περήφανοι που μπορούμε να προσθέσουμε αυτές τις διακρίσεις στον κατάλογο των επιτευγμάτων μας.  Τα προϊόντα της Pelopac έχουν λάβει 17 Βραβεία Ανώτερης Γεύσης από το 2004 και προτάθηκαν για τα βραβεία καινοτομίας SIAL 3 φορές (2008, 2012, 2014). Νωρίτερα αυτό το έτος, μας απονεμήθηκε το Βραβείο Ελληνική Αξία στην κατηγορία «Αριστεία Μεσαίας Επιχείρησης» από τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος.

01.jpg
02.jpg
03.jpg
ΕΣΠΑ BANNER
Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font