Γευστικές ελληνικές ελιές που καλλιεργούνται σε μικρούς οικογενειακούς ελαιώνες, μαζεύονται με το χέρι και επεξεργάζονται σιγά-σιγά στην εντέλεια.
H δυνατότητα εκπυρήνωσης των ελιών με τη χρήση ακτίνων Χ, την οποία εισήγαγε η PELOPAC στην παγκόσμια βιομηχανία ελιάς το 2010, μας δίνει τη δυνατότητα να πετύχουμε ένα εξαιρετικά χαμηλό ποσοστό κουκουτσιών, πολύ χαμηλότερο από αυτό που συναντάται στον κλάδο.
Διαθέσιμες συσκευασίες:
Ζητήστε τον κατάλογο των προϊόντων και το φυλλάδιο πληροφοριών για περισσότερες λεπτομέρειες.
© 2016 PELOPAC INC. ALL RIGHTS RESERVED | Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων