Η Pelopac βραβεύτηκε με 6 χρυσά αστέρια (Αύγουστος '12)

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι τα προϊόντα της Pelopac έλαβαν 6 χρυσά αστέρια στην εκδήλωση των Βραβείων Ανώτερης Γεύσης (GTA) του 2012.

Τα Βραβεία Ανώτερης Γεύσης είναι ένας διεθνής διαγωνισμός για σπεσιαλιτέ και εκλεκτά φαγητά και ποτά, ο οποίος διοργανώνεται από το διάσημο Guild of Fine Foods στο Ηνωμένο Βασίλειο και το λογότυπο GTA αναγνωρίζεται ευρέως ως σύμβολο εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης. Φέτος, στην εκδήλωση συμμετείχαν 2.500 επιχειρήσεις, οι οποίες υπέβαλαν συνολικά 8.800 προϊόντα τα οποία δοκιμάστηκαν με τυφλή γευσιγνωσία από 350 ειδικούς σε θέματα τροφίμων και οίνου. Η λήψη έξι χρυσών αστεριών αποτελεί σημαντικό επίτευγμα και είμαστε υπερήφανοι για τις ταλαντούχες ομάδες ανάπτυξης και παραγωγής προϊόντων μας για αυτό το κατόρθωμα.

Οι κριτές επαίνεσαν τα βραβευμένα μας προϊόντα για τη μεγάλη τους γεύση και πρωτοτυπία:

  • Γλάσο ροδιού «φρέσκος...ενδιαφέρων συνδυασμός γεύσεων»
  • Πολτός μυρωδικών για κοτόπουλο «πλούσια, σύνθετη γεύση με τελείωμα λεμονιού που διαρκεί»
  • Ταπενάντ ελιάς Καλαμών με χαρίσα «ελιές με μία νότα μπαχαρικών...με ένα καλά ζυγισμένο συμπλήρωμα από χαρίσα»
  • Ελιές γεμιστές με χαλαπένιο «καλή γεύση ελιάς με ένα κάψιμο από τις πιπεριές χαλαπένιο»
  • Πικάντικη χαρίσα «ωραία μπουκιά...πικάντικη και καυτερή (με καλό τρόπο)»
  • Μεζές με ελιές Καλαμών και κάππαρη «πολύ ωραίο άρωμα...πολύ καλά ισορροπημένο προϊόν»

Τα τρία τελευταία προϊόντα διατίθενται στην αγορά με τη μάρκα Odysea, που είναι παρούσα σε όλες τις αλυσίδες λιανικού εμπορίου στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Pelopac ειδικεύεται στην ανάπτυξη νέων και κατά παραγγελία προϊόντων σε συνεργασία με τους πελάτες μας. Εκτός από την επίτευξη 9  βραβείων ανώτερης γεύσης από το 2004, τα προϊόντα μας έχουν αναγνωριστεί από τις Τάσεις και Καινοτομίες SIAL και τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος (2ος Πανελλήνιος διαγωνισμός γευσιγνωσίας ελιάς ΓΕΥΣΗ).

Το 2012 ήταν ένα ιδιαίτερο έτος για την Pelopac, με πολλά βραβεία και διακρίσεις. Δώδεκα (12) προϊόντα έχουν επιτύχει αναγνώριση γεύσης και ποιότητας από τις αρχές του έτους, και τον Ιανουάριο είχαμε την τιμή να λάβουμε το βραβείο Ελληνική Αξία για την αριστεία στην παγκόσμια αγορά.

Great Taste 2012
ΕΣΠΑ BANNER
Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font