2 ακόμα Βραβεία Χρυσών Αστεριών για την Pelopac (Αύγουστος '14)

Χαιρόμαστε που δύο από τα προϊόντα μας - ελιές Καλαμών εκπυρηνωμένες (σακουλάκι σνακ) και η πάστα ελιάς Καλαμών- κέρδισαν χρυσά αστέρια στα φετινά Βραβεία Ανώτερης Γεύσης (ΗΒ).

Οι κριτές επαίνεσαν τις εκπυρηνωμένες ελιές Καλαμών για την «υπέροχη γυαλιστερή εμφάνισή τους» και σημείωσαν ότι «η γεύση ήταν καθαρή και φρέσκια με πραγματικά έντονη γεύση ελιάς». Στο Ηνωμένο Βασίλειο, διατίθενται στο εμπόριο με τη μάρκα Odysea/Karyatis, που υπάρχει σε όλες τις αλυσίδες λιανικού εμπορίου.

Στους κριτές άρεσε η πάστα ελιάς Καλαμών για την «υπέροχη γλυκύτητα» των ελιών και βρήκαν το προϊόν «καλά ισορροπημένο και φρέσκο στη γεύση».

Τα Βραβεία Ανώτερης Γεύσης είναι ένας διεθνής διαγωνισμός για σπεσιαλιτέ και εκλεκτά φαγητά και ποτά, ο οποίος διοργανώνεται από το διάσημο Guild of Fine Foods στο Ηνωμένο Βασίλειο και το λογότυπο GTA αναγνωρίζεται ευρέως ως σύμβολο εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης.

Είμαστε περήφανοι που μπορούμε να προσθέσουμε αυτές τις διακρίσεις στον κατάλογο των επιτευγμάτων μας. Τα προϊόντα της Pelopac έχουν λάβει 12 βραβεία ανώτερης γεύσης από το 2004 και προτάθηκαν ως καινοτομία SIAL 3 φορές (2008, 2012, 2014). Νωρίτερα αυτό το μήνα, μας επέλεξαν να εκπροσωπήσουμε την Ελλάδα ως εθνική πρωταθλήτρια εισαγωγών/εξαγωγών στα Ευρωπαϊκά επιχειρηματικά βραβεία.

Η Pelopac πάντα επικεντρώνει την προσοχή της στην ανάπτυξη και την παραγωγή εξαιρετικών γευστικά και αυθεντικών μεσογειακών τροφίμων με πρωτότυπους τρόπους. Δουλεύουμε από κοινού με τους συνεργάτες μας για την ανάπτυξη των ιδεών των προϊόντων, της τεχνολογίας και της συσκευασίας, και πολλά από τα προϊόντα μας με τις μεγαλύτερες πωλήσεις και καινοτομίες προέρχονται από συλλογικά έργα.

Great Taste 2014
Kalamata Pittes Olives
Kalamata Olive Paste
ΕΣΠΑ BANNER
Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font