Ντιπ στραγγιστού γιαουρτιού που παρουσιάστηκε στην έκθεση νέων προϊόντων PLMA (Μάιος '15)
Η ελληνική κουζίνα χρησιμοποιεί παραδοσιακά το πλούσιο, κρεμώδες στραγγιστό γιαούρτι ως βάση για πολλά ορεκτικά και ντιπ. Συνεχίζοντας την ιστορία μας στην καινοτομία, η Pelopac έχει αναπτύξει μία διαδικασία για την παραγωγή νόστιμων, απολύτως φυσικών ντιπ ραφιού με φρέσκο στραγγιστό γιαούρτι – ΧΩΡΙΣ τεχνητά αρώματα, χρώματα ή συντηρητικά.
Αυτή η σειρά των ντιπ στραγγιστού γιαουρτιού διακρίθηκε ως Καινοτομία SIAL το 2012 και ξανά τον Μάιο του 2015 στην Έκθεση νέων προϊόντων PLMA στο Άμστερνταμ.