Ντιπ στραγγιστού γιαουρτιού που παρουσιάστηκε στην έκθεση νέων προϊόντων PLMA (Μάιος '15)

Η ελληνική κουζίνα χρησιμοποιεί παραδοσιακά το πλούσιο, κρεμώδες στραγγιστό γιαούρτι ως βάση για πολλά ορεκτικά και ντιπ. Συνεχίζοντας την ιστορία μας στην καινοτομία, η Pelopac έχει αναπτύξει μία διαδικασία για την παραγωγή νόστιμων, απολύτως φυσικών ντιπ ραφιού με φρέσκο στραγγιστό γιαούρτι – ΧΩΡΙΣ τεχνητά αρώματα, χρώματα ή συντηρητικά. 

Αυτή η σειρά των ντιπ στραγγιστού γιαουρτιού διακρίθηκε ως Καινοτομία SIAL το 2012 και ξανά τον Μάιο του 2015 στην Έκθεση νέων προϊόντων PLMA στο Άμστερνταμ.

Logo PLMA
Greek Yogurt Dips
Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font