Σειρές προϊόντων που παρουσιάστηκαν στην έκθεση νέων προϊόντων PLMA 2016

Χαιρόμαστε που 3 από τις σειρές των καινοτόμων προϊόντων της Pelopac θα παρουσιαστούν στην έκθεση νέων προϊόντων PLMA 2016 στο Άμστερνταμ (24-25 Μαΐου).

ΜΑΓΕΙΡΙΚΕΣ ΣΑΛΤΣΕΣ

Αυτή η συναρπαστική σειρά έτοιμων για χρήση μεσογειακών μαγειρικών σαλτσών επιτρέπει στους μάγειρες του σπιτιού να δημιουργούν γρήγορα και εύκολα γευστικά μεσογειακά γεύματα. Φτιαγμένες με ξεχωριστά τοπικά υλικά όπως στραγγιστό γιαούρτι, φέτα, ελιές και φρέσκα λαχανικά, οι σάλτσες είναι γεμάτες χρώματα & γεύση. Η σειρά παρουσιάστηκε επίσης στο Παρατηρητήριο Καινοτομίας SIAL του 2014.

Σνακ με ντιπ

Οι καταναλωτές αναζητούν υγιεινά σνακ και μικρά γεύματα εν κινήσει. Τα σνακ με ντιπ σε ατομική μερίδα που συνδυάζουν τη σωστή ποσότητα ντιπ ή χούμους με τραγανά κράκερ αποτελούν την τέλεια λύση. Είναι προϊόν ραφιού με μεγάλη διάρκεια ζωής (τουλάχιστον 12 μηνών)  ΧΩΡΙΣ τεχνητά συντηρητικά. Οι συνδυασμοί κράκερ-ντιπ είναι προσαρμόσιμοι ανάλογα με τις προτιμήσεις της αγοράς – συμπεριλαμβανομένων των επιλογών χωρίς γλουτένη. Ιδανικό για ποικιλία καναλιών, όπως σούπερ μάρκετ, παντοπωλεία και ταξιδιωτική τροφοδοσία.

Χούμους ραφιού

Το χούμους αποτελεί μία από τις ταχέως αναπτυσσόμενες κατηγορίες παγκοσμίως. Η σειρά χούμους ραφιού της Pelopac έχει εξαιρετική γεύση και είναι φτιαγμένη από αληθινά ρεβίθια – όχι ανασυσταθέν αλεύρι από ρεβίθια. Το προϊόν έχει μεγάλη διάρκεια ζωής (18/24 μήνες, ανάλογα με τη συσκευασία) ΧΩΡΙΣ τεχνητά συντηρητικά. Οι γεύσεις είναι προσαρμόσιμες ανάλογα με τις προτιμήσεις της αγοράς.

Cooking Sauces
Snack Dippers
Hummus
ΕΣΠΑ BANNER
Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font