Η Pelopac τιμήθηκε από την «Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλονίκης»

Την περασμένη Τρίτη 23 Μαρτίου, κατά τη διάρκεια μίας πολύ ιδιαίτερης εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης προς τιμήν των χορηγών και υποστηρικτών της Τράπεζας Τροφίμων Θεσσαλονίκης, η Pelopac έλαβε τιμητική πλακέτα για τη συνεισφορά της.

Ο κ. Κωνσταντίνος Παχέος, Διευθυντής Αγορών της εταιρείας, έλαβε το βραβείο και διαβεβαίωσε το κοινό ότι η Pelopac, μαζί με τους εκπροσώπους όλων των ηγετικών παραγωγικών βιομηχανιών που υποστηρίζουν αυτή τη μη κερδοσκοπική οργάνωση, θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να αυξήσει τον όγκο των δωρεών σε αυτές τις δύσκολες εποχές που υπάρχει ανάγκη.

Από το 2015, η Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλονίκης λειτουργεί ως ανεξάρτητη μη κερδοσκοπική φιλανθρωπική οργάνωση, η οποία ασχολείται αποκλειστικά με την εξάλειψη της φτώχειας και τη μείωση της σπατάλης τροφίμων. Στο σημείο αυτό, υποστηρίζει πάνω από 5.000 άτομα την εβδομάδα, ενώ παράλληλα προμηθεύει τρόφιμα σε 25 προγράμματα παροχής γευμάτων και, ανά τακτά διαστήματα, σε άλλα 10 προγράμματα παροχής τροφίμων και ιδρύματα.

Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλονίκης
Pelopac honoured by the «Food Bank of Thessaloniki»
ΕΣΠΑ BANNER
Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font