4 Βραβεία Χρυσών Αστεριών για τις ελιές και τους μεζέδες της PELOPAC!

Είμαστε ενθουσιασμένοι που το περίφημο Guild of Fine Foods (ΗΒ) έχει απονείμει σε 4 από τα προϊόντα μας με τα Βραβεία Ανώτερης Γεύσης Χρυσών Αστεριών (2 αστέρια και 1 αστέρι).

Συγχαρητήρια στην ομάδα Ανάπτυξης Προϊόντων για τη δημιουργία μίας απίστευτης σειράς προϊόντων ραφιού (!) που είναι συναρπαστικά, όμορφα και νόστιμα!

Χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, οι κριτές είχαν να πουν τα εξής:

  • Moutabal (ντιπ ψητής μελιτζάνας με ταχίνι): «.....υπέροχη καπνιστή γεύση με το ταχίνι και το χυμό λεμονιού να συνεργάζονται αρμονικά για να προσφέρουν πολυπλοκότητα και βάθος γεύσης...Αυτό έχει γίνει με τέτοια δεξιοτεχνία που δημιουργεί ένα πραγματικά καταπληκτικό moutabal.»
  • Μαροκινός πολτός tagine (πικάντικος): «Μία ιδιαίτερη σάλτσα με υπέροχο άρωμα καρυκευμάτων που σε ζεσταίνει... μία εκπληκτική έκρηξη καλά ζυγισμένων μπαχαρικών, εσπεριδοειδών και θερμότητας. Μία εξαιρετική σάλτσα tagine.»
  • Μαριναρισμένες γεμιστές ελιές με χαλαπένιο (σακουλάκια για σνακ): «Μεγάλες, γεμάτες, τροφαντές και ζουμερές ελιές που παρουσιάζονται όμορφα με τα προσεκτικά γεμισμένα κέντρα τους... είναι γυαλιστερές, δελεαστικές και έχουν ζεστά φρουτένια αρώματα.»
  • Ντιπ από καπνιστά μαύρα φασόλια (ελαφρώς πικάντικο): «Καθαρές, φρέσκες, κρεμώδεις γεύσεις φασολιών ... Η δυνατή πάπρικα είναι ελαφρώς καπνιστή και προσφέρει μία γλυκιά και ελαφρώς πικάντικη νότα στο ντιπ.»
Great Taste 2020
Spicy Harissa
jalapenosolives
Eggplant
Eggplant
ΕΣΠΑ BANNER
Wheelchair Blue
Accessibility Tools
Fonts PlusIncrease Text
Fonts MinusDecrease Text
ContrastHigh Contrast
GrayscaleGrayscale
Readable FontReadable Font